Ge en gåva - Vit Jul

Din gåva är värdefull

– den bidrar till att fler barn växer upp med fina och trygga julminnen

SWISH

Swisha valfritt belopp till 900 51 90 och ange Vit jul 2017 i meddelandefältet.
Dina personuppgifter behandlas i enlighet med gällande lagar och vår integritetspolicy.

SMS

Sms:a vitjul100 till 72 980 och skänk 100 kronor. Dina personuppgifter behandlas i enlighet med gällande lagar och vår integritetspolicy.

Bli en superhjälte – starta en egen insamling!

Att starta en egen insamling är enkelt och fantastiskt roligt. Du registrerar din sida HÄR och sprider den sedan till vänner, släkt, kollegor… ja, alla som vill vara med och möjliggöra hundratals aktiviteter för barn och unga under jullovet.

Vi tar hand om tekniken och all hantering av gåvorna, och stöttar dig med tips och råd under hela insamlingen. Tillsammans peppar vi fler att vara med och göra julen till barnens högtid!

Starta din egen insamling idag!

Köp ett fint gåvobevis att ge bort

Aktiviteterna skapade en trygghet. Jag visste att nu till jul händer det grejer där jag kan känna mig trygg. Det skapade en stabilitet i mitt liv som jag behövde och som inte fanns hemma.

Max, 22 år

Du kan bli barnens hjälte.

När julen står för dörren är det många barn som går omkring med en klump i magen. December är den månad då svenskarna dricker som mest. Varje år organiserar IOGT-NTO-rörelsen hundratals aktiviteter för barn och unga under jullovet. Syftet är att finnas till för de som behöver oss allra mest, de som inte kan eller vill vara hemma under lovet.

Aktiviteterna löser inte barnens situation på lång sikt men ger dem en andningspaus, en trygg frizon där de kan slappna av och bara vara barn för en stund. Men vi ger dem också många skratt och härliga minnen, ett jullov som de kan glädjas åt och se fram emot. Låt oss göra det tillsammans. Ge en gåva och bli barnens hjälte i jul!

8 900

Så många barn deltog förra året i våra Vit jul-aktiviteter. För många av dessa barn är aktiviteterna inte bara skoj och lek utan även en frizon och ett livsviktigt andningshål, när livet hemma blir för tufft.

Med ditt stöd kan vi nå ännu fler barn – ge en gåva idag!