Manne Forssberg - Vit Jul

Manne Forssberg

Manne Forssberg är inte bara författare, poddare, pappabloggare och välkänt ansikte i morgonsofforna: han är också ambassadör för Vit jul för tredje året i rad!

I sin roll som pappa och bloggare arbetar han aktivt med att utmana alkoholnormen.

– Vi förväntas dricka alkohol vid olika jultillställningar och det blir ett normbrott att avstå från drickande. Alkoholnormen kring våra högtider är så stark att vi blir slavar under den, säger Manne.

Som ambassadör för Vit jul kommer Manne arbeta aktivt för att få fler vuxna att skippa alkoholen till jul och inspirera fler att göra detsamma. Julen är barnens högtid och då är det viktigt att det finns vuxna som kan vara en trygg punkt för barnen.

Om Manne Forssberg

Brinner för Vit jul! Manne är ambassadör för Vit jul för tredje året i rad. Askalas. Poddar om alkoholnormen tillsammans med Kitty Jutbring i podden Askalas Pappavardag... ...och normutmaning i ett när Manne bloggar!

Gör som Manne och inspirera fler!

För att underlätta för alla som vill vara med och kämpa för att göra julen till barnens högtid har vi tagit fram en digital verktygslåda. Verktygslådan innehåller en rad olika hjälpmedel för att du ska kunna inspirera andra att också skippa alkoholen i jul!

Gå till verktygslådan!